• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

Història

Image

Club Rem Marina de Dénia va ser fundat el 1994, baix la disciplina del banc fix del Mediterrani, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Dénia i amb la continuïtat de l'equip de la Confraria de Pescadors de Dénia.

Image

Actualment el club està situat als voltants del Port esportiu Marina de Dénia amb disponibilitat d'un gimnàs complet, vestuaris i embarcacions tant de banc fix com rem de mar.

Al llarg d'aquest temps, nombrosos esportistes han passat per aquest club per les diferents categories aconseguint diversos títols de Lliga, Campionats Autonòmics i Campionats d'Espanya.

Tots els anys el club organitza la regata de la Mare de Déu dels Desemparats, amb l'ajuda de la Marina de Dénia i l'Ajuntament de Dénia. Des de fa dos anys enrere el club ha organitzat també la regata “100 palades solidàries” per ajudar associacions contra el càncer de mama.

El Club a l'actualitat

Hui en dia, el club està compost per al voltant de 40 esportistes, presentant tres equips de competició: veterà femení, veterà masculí i absolut masculí.

A més disposem d'una Escola de Rem organitzada a l'estiu per a totes aquelles persones que vulguen iniciar-se al món del rem.