• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

9a Carrera del Tortell de Reis ANULADA

Queda ANULADA la “9a Carrera del Roscón de Reyes” per precaució davant possibles contagis per la situació actual de la COVID-19.
El cost de les inscripcions será retornat.
Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.
———
Queda ANULADA la “9a Carrera del Roscón de Reyes” por precaución ante posibles contagios por la situación actual de la COVID-19.
El coste de las inscripciones será devuelto.
Muchas gracias y disculpen las molestias.

Ja està ací la 9a Carrera del Tortell de Reis!

Anima’t a participar en la primera cursa de l’any de la Marina Alta i comença 2022 complint eixes noves propostes. L’eixida i l’arribada de la carrera serà en la Marina de Dénia i es recorreran un total de 5 km pel passeig de la Marineta Cassiana i la Marina de Dénia. La recollida de dorsals serà de 10:00-10:50h i l’eixida es s’efectuarà a les 11:00h.

Els Tortells de Reis es donaran com a premi a les 3 primeres classificades femenines i als tres primers classificats masculins de les categories infantil (12-14), juvenil (15-17), sènior (18-39) i veterà (+40). A més, es premiarà al club més nombrós, la millor disfressa i en la categoria “CAN/RUN” al primer classificat, a la primera classificada i al primer classificat o primera classificada menor de 18 anys.

La inscripció es fa de manera online a través de https://conxip.com/eventos/detalle/2482 o escanejant el codi QR del cartell. Afanyeu-vos, les places són limitades!

Vos esperem!

¡Ya está aquí la 9ª Carrera del Roscón de Reyes!

Anímate a participar en la primera carrera del año de la Marina Alta y comienza el año cumpliendo esas nuevas propuestas. La salida y la llegada de la carrera será en la Marina de Dénia y se recorrerán un total de 5 km por el paseo de la Marineta Cassiana y la Marina de Dénia. La recogida de dorsales será de 10:00-10:50 y la salida se efectuará a las 11:00h.

Los Roscones de Reyes se darán como premio a las 3 primeras clasificadas femeninas y a los tres primeros clasificados masculinos de las categorías infantil (12-14), juvenil (15-17), sénior (18-39) i veterano (+40). Además, se premiará al club más numeroso, el mejor disfraz y en la categoría “CAN/RUN” al primer clasificado, a la primera clasificada y al primer clasificado o primera clasificada menor de 18 años.

La inscripción se hace de manera online a través de https://conxip.com/eventos/detalle/2482 o escaneando el código QR del cartel. ¡Daros prisa, las plazas son limitadas!

¡Os esperamos!

Fecha

Ene 02 2022
¡Caducado!

Hora

10:00 am - 2:00 pm

Más Información

Inscripcions
Categoría
Inscripcions

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *