• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

Or per a les veteranes i plata per als veterans - Rem Marina de Dénia

els nostres equips ES MANTENEN EN el pòdium

Un any més la Regata de la Mare de Déu dels Desemparats organitzada per aquest club ha sigut tot un èxit. Al llarg del passeig de la Marina Dénia es va poder gaudir de com els equips d’aquest club van lluitar en les seues mànigues, amb una mar que va acompanyar durant tot el matí.

Les veteranes, una vegada més, van demostrar el lideratge en la seua categoria. Amb una arribada a meta molt igualada, va aconseguir fer el millor temps real de 03:28,97 i un temps compensat de 03:17,47 fent-les pujar al cim del pòdium.

L’equip veterà masculí es va emportar una segona posició, després de fer un temps real de 03:16,22. Amb la compensació d’edat, la plata va quedar repartida entre el Club Nàutic de Benidorm i el nostre club, empatats amb un temps de 03:09,06.

D’un altra banda, el nostre club vol agraïr a tots els participants de la regata, als co·laboradors i a la seu de la Marina Dénia que va fer que la competició es poguera portar endavant. En el nostre perfil de Facebook podreu trobar una carpeta de de fotografies realitzades per Juan Hartogs.

Amunt Club Rem Marina Dénia!

 


Nuestros equipos SE MANTIENEN EN EL pódium

Un año más la Regata de la Mare de Déu dels Desemparats organizada por este club ha sido todo un éxito. A lo largo del paseo de la Marina Dénia se pudo disfrutar de como los equipos de este club lucharon en sus mangas, con una mar que acompañó durante toda la mañana.

Las veteranas, una vez más, demostraron el liderazgo en su categoría. Con una llegada a meta muy ajustada, consiguió hacer el mejor tiempo real de 03:28,97 y un tiempo compensado de 03:17, 47 haciendo subir al equipo a la cima del pódium.

El equipo veterano masculino se llevó una segunda posición, después de hacer un tiempo real de 03:16,22. Con la compensación de edad, la plata quedó repartida entre el Club Náutico de Benidorm y nuestro club, empatados con un tiempo de 03:09,06.

Por otro lado, nuestro club quiere agradecer a todos los participantes de la regata, a los colaboradores y a la sede de Marina Dénia que hicieron que la competición se pudiese llevar a cabo. En nuestro perfil de Facebook podréis encontrar una carpeta de fotografías realizadas por Juan Hartogs.

Amunt Club Rem Marina Dénia!

 

 TEMPS/TIEMPOS: TIEMPOS VETERANO

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *