• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

Les veteranes primeres a València - Rem Marina de Dénia

Un primer i un quart per als nostres equips

El passat diumenge va tenir lloc en el Real Club Nàutic de València la VI Regata de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani, el club va presentar dos equips veterans, femení i masculí.
Les veteranes van demostrar el lideratge una vegada més en la seua categoria i van aconseguir endur-se l’or cap a casa. Després de fer el millor temps real de la seua categoria, van pujar al cim del pòdium amb un temps compensat de 03:14,78.
L’equip masculí veterà va lluitar per pujar al pòdium durant els 700 metres, però finalment van quedar en quarta posició amb un temps compensat de 03:00,59, amb diferències de dècimes de segon amb les primeres posicions.
Amunt Club Rem Marina de Dénia!


 

Un primero y UN cuarto  para nuestros equipos

El pasado domingo tuvo lugar en Real Club Náutico de Valencia la VI Regata de la Liga Suma de Banco Fijo del Mediterráneo, donde el club presentó dos equipos veteranos, femenino y masculino.
Las veteranas demostraron una vez más el liderazgo en su categoría y consiguieron llevarse el oro a casa. Después de hacer el mejor tiempo real de su categoría, subieron a la cima del pódium con un tiempo compensado de 03:14,78.
El equipo masculino veterano luchó por subir al pódium durante los 700 metros, pero finalmente quedaron en cuarta posición con un tiempo compensado de 03:00,59, con diferencias de decimas de segundo con las primeras posiciones.
Amunt Club Rem Marina de Dénia!


 

 

TEMPS/TIEMPOS:

VF

VM

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *