• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

III Regata de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani 2022 - Rem Marina de Dénia

Medalla d’or per als veterans i bronze per a les veteranes!

Els equips veterans han començat l’any en bon peu i han pujat al pòdium en la III Regata de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani de mig fons (5000 metres), la qual tenia dos virades.

L’equip veterà masculí va fer una regata marcant el ritme a la davantera de totes les embarcacions fent el millor temps real de la regata i deixant molta més distància amb la compensació d’edats, fent un temps final de 22:38.03, pujant així al cim del pòdium.

D’altra banda, l’equip de les veteranes va aconseguir una medalla de bronze després d’una regata molt disputada entre la segona i la tercera posició, tocant inclús les pales amb l’altra embarcació durant l’últim llarg. Finalment van aconseguir arribar a meta en un temps compensat de 25:05.10.

Amunt Club Rem Marina de Dénia!

——

¡Medalla de oro para los veteranos y bronce para las veteranas!

Los equipos veteranos han comenzado el año con buen pie y han subido al pódium en la III Regata de la Liga Suma de Banco Fijo del Mediterráneo de medio fondo (5000 metros), la cual tenía dos viradas.

El equipo veterano masculino hizo una regata marcando el ritmo en la delantera de todas las embarcaciones haciendo el mejor tiempo real y dejando mucha más distancia con la compensación de edad, haciendo un tiempo final de 22:38.03, subiendo así a la cima del pódium.

Por otro lado, el equipo de las veteranas consiguió una medalla de bronce después de una regata muy disputada entre la segunda y la tercera posición, llegando a tocar las palas con la otra embarcación durante el último largo. Finalmente, consiguieron llegar a meta en un tiempo compensado de 25:05.

¡Amunt Club Rem Marina de Dénia!

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *