• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

Els equips veterans s’emporten un 1r i 3r lloc - Rem Marina de Dénia

Veteranes primeres i veterns tercers a Calp

La V Regata de la Lliga Suma de Banc Fix del Mediterrani ha donat pas a la segona fase de la temporada amb el començament de les regates de pista. En aquestes regates els equips veterans i cadets recorren 700 metres amb una virada i els equips juvenils i absoluts
1400 metres amb tres virades.
Després d’unes regates molt dures a causa dels forts vents, els dos equips veterans han aconseguit pujar a pòdium. D’una banda, les veteranes s’han emportat l’or fent el millor temps real de la seua categoria i un temps compensat de 03:48.56.
D’altra banda, l’equip masculí veterà ha empatat en la tercera posició i ha compartit bronze amb el Club Esportiu de Mar Clot de L’illot El Campello, amb un temps compensat de 03:27.46, després d’una regata amb diversos problemes amb l’embarcació.
Amunt Club Rem Marina de Dénia!

 

Veteranas primeras y veteranos terceros en Calpe

La V Regata de la Liga Suma de Banco Fijo del Mediterráneo ha dado paso a la segunda fase de la temporada con el comienzo de las regatas de pista. En estas regatas, los equipos veteranos y cadetes recorren 700 metros con una virada y los equipos juveniles y absolutos 1400 metros con tres viradas.
Después de una regata muy dura a causa de los fuertes vientos, los dos equipos veteranos han conseguido subir a pódium. Por un lado, las veteranas se han llevado el oro haciendo el mejor tiempo real de su categoría y un tiempo compensado de 03:48.56.
Por otro lado, el equipo masculino veterano ha empatado en la tercera posición y ha compartido bronce con el Club Deportivo de Mar Clot de L’illot El Campello, con un tiempo compensado de 03:27.46, después de una regata con varios problemas con la
embarcación.
Amunt Club Rem Marina de Dénia!

TEMPS/TIEMPOS:

Cat. Veterana-1

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *