• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

Les veteranes subcampiones d’Espanya! - Rem Marina de Dénia

El passat cap de setmana es va realitzar el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani en el Club Nàutic de Dénia, on l’equip veterà femení es va emportar a casa la plata. L’equip va aconseguir classificar-se el dissabte directament a semifinals i el diumenge, després d’unes quantes dificultats, van trobar un lloc en la Final A de la competició. Finalment, després d’una regata molt dura a causa de la meteorologia es van emportar una segona posició amb un temps de 03:17,41.

L’equip veterà masculí també va a aconseguir classificar-se el dissabte per a les semifinals, però després d’una regata molt igualada en les semifinals van obtenir un lloc en la Final B. En aquesta regata l’equip va obtenir una sisena posició amb un temps de 02:59,95.

Els equips absoluts, tant femení com masculí, van lluitar les seues classificatòries, celebrades el dissabte de vesprada, fins l’ultima palada. En aquesta ocasió, els dos equips no van poder obtenir un lloc en les semifinals del diumenge. Aquests equips novells apunten maneres per a les pròximes temporades.

El Club Rem Marina de Dénia dona per finalitzada la temporada 2020-2021 i comença el descans per a fer cara a la pròxima temporada. Aquest club dona les gràcies a totes aquelles persones que han estat donant-los suport al llarg de la temporada i, sobretot, al remers i remeres d’aquest club per fer-lo cada temporada un poc més gran.

Amunt Club Rem Marina de Dénia!

———

¡Las veteranas subcampeonas de España!

El pasado fin de semana se realizó el Campeonato de España de Llaüt Mediterráneo en el Club Náutico de Dénia, donde el equipo veterano femenino se llevó a casa la plata. El equipo consiguió clasificarse el sábado directamente a semifinales y el domingo, después de unas cuantas dificultades, encontraron un hueco en la Final A de la competición. Finalmente, después de una regata muy dura a causa de la meteorología obtuvieron una segunda posición con un tiempo de 03:17,41.

El equipo veterano masculino también consiguió clasificarse el sábado para las semifinales, pero después de una regata muy igualada en semifinales, obtuvieron un sitio en la Final B. En esta regata el equipo obtuvo una sexta posición con un tiempo de 02:59,95.

Los equipos absolutos, tanto femenino como masculino, lucharon sus clasificatorias, celebradas el sábado por la tarde, hasta la última palada. En esta ocasión, ambos equipos no pudieron lograr un hueco en las semifinales del domingo. Estos equipos noveles apuntan maneras para las próximas temporadas.

El Club Rem Marina de Dénia da por finalizada la temporada 2020-2021 y comienza el descanso para hacer frente a la próxima temporada. Este club quiere agradecer a todas aquellas personas que han estado apoyándolo a lo largo de la temporada y, sobre todo, a los remeros y remeras de este club por hacerlo cada temporada un poco más grande.

Amunt Club Rem Marina de Dénia!

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *