• Benvinguts/des al Club de Rem Marina de Dénia
  • Port de Dénia, Edifici Capitania, Drassana Babor
  • info@remmarinadenia.es

Les veteranes són campiones de lliga! - Rem Marina de Dénia

El diumenge dia 9 de maig es va celebrar la l’última regata de la Lliga Suma de Banc Fix a València, on l’equip veterà femení es va proclamar guanyador de lliga de la seua categoria. Les veteranes van aconseguir un tercer lloc en la regata amb un temps de 03:24,12, que lis va servir per guanyar la lliga. Les nostre veteranes són d’or!

L’equip veterà masculí va recórrer els 700 metres i, en aquesta ocasió, les dos virades amb un temps de 03:05,37, que els va fer pujar al segon lloc del pòdium de la regata. Aquest equip ha aconseguit un tercer lloc en la classificatòria final de lliga, un pòdium més per al nostre club!

L’absolut femení no deixa de créixer setmana rere setmana. Aquest equip ix d’aquesta lliga amb unes expectatives molt altes que poc a poc van anar complint-se. En la regata van aconseguir una cinquena posició amb un temps de 07:11,50, a pocs segons de la pujada a pòdium.

L’equip masculí d’aquesta mateixa categoria va fer una regata impecable, on totes les embarcacions van entrar quasi iguals a meta. Finalment, aconseguiren un setena posició amb un temps de 06:40,47, a menys d’un segon per a un cinquè lloc en la classificatòria.

Posem punt i final a una lliga “exprés” degut a les condicions que vivim. Els equips es presentaran al campionat d’Espanya que es celebrarà en Dénia el dia 22 i 23 de maig, on esperem obtindré molts bons resultats.

Amunt Club Rem Marina de Dénia!

———

¡Ya tenemos campeonas de liga!

El domingo día 9 de mayo se celebró la última regata de la Liga Suma de Banco Fijo en Valencia, donde el equipo veterano femenino se proclamó ganador de liga en su categoría. Las veteranas consiguieron un tercer puesto en la regata con un tiempo de 03:24,12, que les sirvió para ganar la liga. ¡Tenemos unas veteranas de oro!

El equipo veterano masculino recorrió los 700 metros y, en esta ocasión, las dos viradas con un tiempo de 03:05,37, que los hizo subir al segundo puesto del pódium en la regata. Este equipo ha conseguido un tercer puesto en la clasificatoria final de liga, ¡un pódium más para nuestro club!

El absoluto femenino no deja de crecer semana tras semana. Este equipo sale de la liga con unas expectativas muy altas que poco a poco van a ir cumpliéndose. En la regata consiguieron un quinto puesto con un tiempo de 07:11,50, a poco segundos de la subida a pódium.

El equipo masculino de esta misma categoría hizo una regata impecable, donde todas las embarcaciones entraron casi iguales a meta. Finalmente, consiguieron una séptima posición con un tiempo de 06:40,47, a menos de un segundo para un quinto puesto.

Ponemos punto y final a una liga “exprés” debido a las condiciones que vivimos. Los equipos se presentarán al campeonato de España que se celebrará en Dénia el día 22 y 23 de mayo, donde esperamos obtener muy buenos resultados.

Amunt Club Rem Marina de Dénia!

Comenta la publicació

El teu correu electrònic no es farà públic. Required fields are marked *